Telefoonboek Spijkenisse

Op zoek naar het telefoonboek van Spijkenisse? Gebruik de ontwikkelde handige zoekfunctie. Via deze weg zoek je zonder moeite bijna alle adresgegevens van personen uit Nissewaard. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als van Doorn), een firma (bijv. De Hypotheekshop) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Schiekamp en/of 3202. Druk nu gewoon op de paarse knop Het systeem speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Spijkenisse gaat online zo eenvoudig! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Spijkenisse

Gebeld door een vreemd nummer? Of zoek je het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Spijkenisse? Een telefoonnummer opzoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Tegenwoordig gaat dit online honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van M. van de Wal met een woning in Spijkenisse
 • Check het nummer van de Terstal of Intertoys
 • Bekijk contactgegevens van de Gassingsleider of Mentor in Spijkenisse
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Spijkenisse

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Nissewaard. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Postcodes in deze regio: 3202, 3205, 3201, 3208, 3204, 3207, 3203, 3206. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Spijkenisse kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Schiekamp, Hoogwerf, Waterland, centrum, Vier Ambachten, De Hoek, bedrijventerreinen Haven en Hongerland en Schenkel, Vogelzang, bedrijventerreinen Halfweg en Molenwatering (voorheen De Hoek genaamd), Sterrenkwartier, De Akkers-noord, Maaswijk, Schenkel, Groenwoud, Vriesland, De Akkers-zuid
telefoonboek-spijkenisse

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je bekijkt hier adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Spijkenisse, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Spijkenisse. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Vul ook de naam in wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan zoek jij met succes het verlangde telefoonnummer in Spijkenisse

Welke telefoonnummers zijn gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0909, 1800, 0800, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Spijkenisse

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je ontdekken wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door gebruik te maken van de zoekmachine kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Spijkenisse. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.nissewaard.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek SOS Mobiel.