Telefoonboek Europoort

Zoek jij naar een telefoonboek van Europoort? Gebruik onderstaande speciale zoekfunctie. Via deze weg tref je zonder moeite bijna alle (06) nummers en contacten van mensen uit Rotterdam. Neem als uitgangspunt een naam (bijvoorbeeld Hofman), een zaak (zoals Vodafone) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en/of 3198. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Europoort is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Europoort

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Europoort? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Nu kan dat via het internet vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van R. Post uit Europoort
 • Check de contactgegevens van de AutoCrew of Nettorama
 • Check de contactgegevens van de Horecaportier of Computer Software Installateur in Europoort
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Europoort

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Rotterdam. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 3198. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Zoeken op wijk
Europoort bestaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Buitengebied, Noord, Zuid, West, Oost
telefoonboek-europoort

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Europoort, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Europoort. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De tool probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo duidelijk mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Op basis daarvan krijg jij met succes het beoogde telefoonnummer in Europoort

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 1800, 0800, 0840, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Europoort

Mogelijk beschik je over een nummer en ben je benieuwd van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een telefoonnummer kan je ophelderen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Europoort. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.rotterdam.nl/gemeenterotterdam
 • Ga verder naar: Telefoonboek Skilje.