Telefoonboek Krimpen aan den IJssel

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Krimpen aan den IJssel? Gebruik onze handige zoekfunctie. Zo detecteer jij snel & eenvoudig tientallen contactgegevens van inwoners uit de gemeente Krimpen aan den IJssel. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. van der Horst), een shop (als AH) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met bedrijventerrein Stormpolder en/of 2921. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Krimpen aan den IJssel gaat online zo eenvoudig! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Krimpen aan den IJssel

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Krimpen aan den IJssel? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van Familie de Wit met een woning in Krimpen aan den IJssel
 • Ontdek het nummer van de BP of De Echte Bakker
 • Zoek adresgegevens van de Arbeidshygienist of Planoloog in Krimpen aan den IJssel
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Krimpen aan den IJssel

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Krimpen aan den IJssel. Geen hits? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Een andere optie: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2921, 2924, 2923, 2926, 2922, 2925. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Krimpen aan den IJssel bestaat uit velerlei buurtschappen: bedrijventerrein Stormpolder, omg. Industrieweg, C.G. Roosweg, Boveneind, Kortland-Zuid, Lansingh-Zuid, Kortland-Noord, Lange-Land
telefoonboek-krimpen-aan-den-ijssel

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijv. een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Krimpen aan den IJssel, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Krimpen aan den IJssel. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij met succes het gezochte telefoonnummer uit de gemeente Krimpen aan den IJssel

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0909, 0906, 0800, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Krimpen aan den IJssel

Wellicht heb je een telefoonnummer, en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een nummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Gebaseerd op de zoektool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids in Krimpen aan den IJssel. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.krimpenaandenijssel.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Frans Polynesië.

  No pages found.