Telefoonboek Giessenburg

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Giessenburg? Dat doe je met deze unieke zoekfunctie. Hiermee achterhaal je razendsnel ontzettend veel nummers en adressen van mensen uit Giessenlanden. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld de Vos), bedrijf (bijv. Avia) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of juist de postcode, 3381. Druk nu gewoon op de paarse knop Het systeem checkt razendsnel de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Giessenburg is niet moeilijk! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Giessenburg

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig het nummer van een huishouden of gezin uit Giessenburg? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Tegenwoordig doe je dit online sneller en accurater. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van R. van de Velde met een huis in Giessenburg
 • Ontdek het nummer van de Jumbo of PLUS
 • Zoek het nummer van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of Financieel planner in Giessenburg
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoongids Giessenburg

Doorzoek nu probleemloos de gouden gids van de gemeente Giessenlanden. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Check de telefoongids van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 3381. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Giessenburg kent verschillende wijken: Centrum, Buitengebied, Kern, West, Zuid, Noord
telefoonboek-giessenburg

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de telefoongids

Ik ben gebeld door een nummer uit Giessenburg, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Giessenburg. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die bij het nummer hoort. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Op die manier verkrijg je doeltreffende het beoogde telefoonnummer in Giessenburg

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 1800, 0909, 0906, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Giessenburg

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Gebaseerd op een nummer kun je opzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de zoekmachine krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoongids in Giessenburg. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://secure.giessenlanden.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Generali.