Telefoonboek Giessen-Oudekerk

Op zoek naar het telefoonboek van Giessen-Oudekerk? Ga aan de slag met onze praktische zoekmachine. Via deze werkwijze check jij snel & eenvoudig honderden adresgegevens van mensen in Giessenlanden. Start je zoektocht direct met een naam (denk aan van de Wal), een winkel of bedrijf (bijv. Kruidvat) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of misschien 3381. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Giessen-Oudekerk gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Giessen-Oudekerk

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een inwoner of bedrijf uit Giessen-Oudekerk? Een (06) nummer vinden ging vroeger via het dikke telefoonboek. Vandaag de dag kan dat online een stuk sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • VInd het telefoonnummer van U. Hofman uit Giessen-Oudekerk
 • Ontdek het nummer van de Big Bazar of Vomar
 • Zoek adresgegevens van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Security Engineer uit Giessen-Oudekerk
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoongids Giessen-Oudekerk

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Giessenlanden. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 3381. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Giessen-Oudekerk kan je onderverdelen in diverse wijken: Centrum, Buitengebied, Kern, West, Oost, Zuid
telefoonboek-giessen-oudekerk

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Voorbeelden zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de telefoongids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Giessen-Oudekerk, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Giessen-Oudekerk. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Op basis daarvan vind je succesvol het telefoonnummer in Giessen-Oudekerk

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zaken als 0800, 0906, 1800, 0900, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Giessen-Oudekerk

Wellicht beschik je over een nummer en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je uitpluizen wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van de nummerzoeker krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) gouden gids uit Giessen-Oudekerk. Je hebt dit nodig in het geval van: