Telefoonboek Wijngaarden

Op zoek naar het telefoonboek van Wijngaarden? Ga aan de slag met deze unieke zoekmachine. Zo doorzoekt men zonder problemen alle telefoonnummers, adressen en namen in en rondom Molenwaard. Jij kan starten met een naam (bijvoorbeeld van de Pol), bedrijfsnaam (bijv. AutoCrew) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of een bepaalde postcode, 3366. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoektool checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Wijngaarden gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wijngaarden

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of wil je details van het nummer van een inwoner of bedrijf uit Wijngaarden? Een (mobiel) nummer zoeken ging vroeger met de gouden gids. Op dit moment doe je dit online vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoongids zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van L. van Wijk met een huis in Wijngaarden
 • Check de contactgegevens van de Ici Parix XL of Hans Anders
 • Zoek adresgegevens van de Huidtherapeut of Administratiekantoor in Wijngaarden
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoongids Wijngaarden

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Molenwaard. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Doorzoek postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 3366. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Wijngaarden is te onderscheiden in velerlei buurtschappen: Centrum, Buitengebied, Kern, West, Noord, Zuid
telefoonboek-wijngaarden

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Telefoongids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Wijngaarden, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Wijngaarden. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Aan de hand hiervan spot jij met succes het gewenste telefoonnummer in Wijngaarden

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 1800, 0909, 0840, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Wijngaarden

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Geholpen door een volledig telefoonnummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde telefoongids van Wijngaarden. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.gemeentemolenwaard.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Florius.