Telefoonboek Giessenlanden

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Giessenlanden? Gebruik onze snelle zoekfunctie. Zo doorzoekt men verrassend eenvoudig honderden (06) nummers en contacten uit de gemeente Giessenlanden. Jij kan starten met een naam (bijvoorbeeld Veenstra), een zaak (zoals Poiesz) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum en de postcode, 3381. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Giessenlanden stelt maar weinig voor! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Giessenlanden

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het (06) nummer van een shop of inwoner van Giessenlanden? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van V. van Doorn met een woning in Giessenlanden
 • Bekijk het nummer van de SNS Bank of T-Mobile
 • Bekijk het nummer van de Machinist binnenvaart of Headhunting bureau in Giessenlanden
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Giessenlanden

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Giessenlanden. Geen hits? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 3381. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Giessenlanden onderscheiden we in meerdere buurten: Centrum, Noord, West, Kern, Oost, Buitengebied
telefoonboek-giessenlanden

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug hierboven

 2. Geef zoektermen op

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Beperkte resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Giessenlanden, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit Giessenlanden. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem probeert de persoon te vinden die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Daarmee vind je direct het gezochte telefoonnummer in de gemeente Giessenlanden

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 1800, 0900, 0906, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Giessenlanden

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en wens je te ontcijferen wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je ophelderen op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Giessenlanden. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: