Telefoonboek Dordrecht

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Dordrecht? Check deze praktische zoekfunctie. Hiermee check jij snel & eenvoudig belangrijke (06) nummers en contacten van mensen in de gemeente Dordrecht. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Kramer), bedrijf (bijv. Vakgarage) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Oudelandsehoek en wellicht 3315. Druk op “zoeken”. De zoektool gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Dordrecht is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Dordrecht

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of ben je op zoek naar een (mobiele) telefoonnummer van een winkel of persoon in Dordrecht? Het zoeken van een telefoonnummer ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Op dit moment gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Check het tel. nummer van C. van de Brink in Dordrecht
 • Zoek het nummer van de Terstal of De Hypotheker
 • Achterhaal het tel. nr. van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of Register Casemanager in Dordrecht
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Dordrecht

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente Dordrecht. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 3315, 3311, 3318, 3314, 3329, 3317, 3313, 3328, 3316, 3312, 3319. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Dordrecht is te onderscheiden in verschillende wijken: Oudelandsehoek, Vissershoek, Stadspolders, centrum, Sterrenburg-noord (omg. Planetenlaan, Keplerweg), Krispijn, Eiland van Dordrecht, Wielwijk, Crabbehof, Zuidhoven, De Staart, Merwedepolder, Sterrenburg-zuid (omg. Eulerlaan, Assumburg, De Jagerweg), Louterbloemen, Krabbepolder, Dordtse Kil, Amstelwijck, Vogelbuurt, Land van Valk, Dubbeldam, Middenhoeve
telefoonboek-dordrecht

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Dordrecht, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Dordrecht. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je die weet. Hiermee verkrijg je direct een telefoonnummer uit de gemeente Dordrecht

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken met jouw telefonie-abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 1800, 0840, 0900, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Dordrecht

In een ander scenario beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een (06) nummer kan je ontwaren welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Middels de telefoonzoeker check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Dordrecht. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: