Telefoonboek Dubbeldam

Een online inkijkje in het telefoonboek van Dubbeldam? Gebruik deze speciale zoekfunctie. Via deze weg doorzoekt men razendsnel ontzettend veel (06) nummers en contacten van personen uit Dordrecht. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn Bosch), een firma (bijv. Hubo) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum of eventueel 3319. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Dubbeldam stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Dubbeldam

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Dubbeldam? Het opzoeken van een nummer in ging voorheen met de gouden gids. Dat is veranderd, nu doe je dit online 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van O. de Jong woonachtig in Dubbeldam
 • Check het nummer van de DIO of Wibra
 • Bekijk contactgegevens van de Radiodiagnostisch laborant of MVO / Maatschappelijk verantwoord ondernemen adviseur in Dubbeldam
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoongids Dubbeldam

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoongids van gemeente Dordrecht. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Gebruik de telefoongids voor een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 3319. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Zoeken op wijk
Dubbeldam bestaat uit meerdere buurten: Centrum, Buitengebied, Kern, Oost, West, Zuid
telefoonboek-dubbeldam

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen goede info gevonden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Dubbeldam, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit Dubbeldam. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem start met het zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Ja, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Daarmee check jij snel het verlangde telefoonnummer in Dubbeldam

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0900, 1800, 0909, 0800, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Dubbeldam

Misschien is je telefoon diverse malen gebeld en wil je weten van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een mobiel telefoonnummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) gouden gids in Dubbeldam. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://cms.dordrecht.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer EAG.