Telefoonboek Sluis

Nummers nodig uit het telefoonboek van Sluis? Open nu deze unieke zoekmachine. Hiermee vind je zonder moeite de meeste telefoonnummers, adressen en namen in de gemeente Sluis. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Kuijpers), een onderneming (bijv. Zeeman) of wellicht met een compleet adres. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of misschien 4524. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine analyseert het online telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Sluis gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Sluis

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Sluis? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van C. Schipper met een woning in Sluis
 • Ontdek het nummer van de Dirk of Tamoil
 • Vind de bereikbaarheid van de Bedrijfsbeveiliger of Ingenieur mechatronica in Sluis
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Sluis

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Sluis. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 4524. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Sluis kenmerkt zich door verschillende wijken: Centrum, Noord, Buitengebied, Oost, West, Zuid
telefoonboek-sluis

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool staat aan het begin

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Zeeland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Sluis, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Sluis. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Natuurlijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je die info hebt. Daarmee spot je doeltreffende een telefoonnummer uit de gemeente Sluis

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0906, 1800, 0900, 0909, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Sluis

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en wil je weten van wie het nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een telefoonnummer kan je uitvinden wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de tool check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek in Sluis. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: