Telefoonboek Oostwoud

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Oostwoud? Open nu de hier onderstaande snelle zoekfunctie. Hiermee bekijk jij verrassend eenvoudig de meeste adressen en (mobiele) nummers van personen uit Medemblik. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn de Bruyn), bedrijf (bijv. Texaco) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of misschien 1678. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Oostwoud gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oostwoud

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek jij info over een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Oostwoud? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Vandaag de dag kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek ideaal is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van C. Schouten woonachtig in Oostwoud
 • Check het nummer van de Eye Wish of OP=OP Voordeelshop
 • Check de contactgegevens van de Personal Coach of Docent in Oostwoud
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Oostwoud

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Medemblik. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 1678. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Oostwoud onderscheiden we in een aantal buurten: Centrum, Oost, Noord, West, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-oostwoud

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug hier

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Oostwoud, wie wil mij bereiken?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Oostwoud. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem probeert de persoon te vinden die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Hiermee zoek jij succesvol het benodigde telefoonnummer in Oostwoud

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0906, 0909, 0800, 0840, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Oostwoud

In een ander scenario heb je de beschikking over een nummer, en wil je weten wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Middels ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Oostwoud. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.medemblik.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Marokko.