Telefoonboek Abbekerk

Op zoek naar het telefoonboek van Abbekerk? Dat kan via de ontwikkelde unieke zoekmachine. Zo tref je snel & eenvoudig een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit Medemblik. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als de Lange), bedrijfsnaam (bijv. Intertoys) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of juist de postcode, 1657. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine checkt razendsnel de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Abbekerk kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Abbekerk

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of heb jij nodig het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Abbekerk? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen met de gids. Momenteel kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van D. Wolters in Abbekerk
 • Bekijk het nummer van de BP of Rabobank
 • Check de contactgegevens van de Vluchtinformatieverstrekker of Interieurarchitect uit Abbekerk
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Abbekerk

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Medemblik. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Check de gids van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1657. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Abbekerk is te onderscheiden in een aantal buurten: Centrum, Oost, Noord, Kern, Buitengebied, Zuid
telefoonboek-abbekerk

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Abbekerk, wie was het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Abbekerk. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Onder ander straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Aan de hand hiervan check je direct het begeerde telefoonnummer in Abbekerk

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0800, 0840, 0900, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Abbekerk

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen wie er achter dit nummer schuilgaat. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je achterhalen wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids in Abbekerk. Ideaal bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.medemblik.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Malawi.