Telefoonboek Twisk

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Twisk? Gebruik deze unieke zoekfunctie. Daarmee detecteer jij snel & eenvoudig tientallen adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit Medemblik. Je kunt beginnen met een naam (denk aan van Leeuwen), een zakelijk adres (bijv. Kwalitaria) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en/of 1676. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Twisk is echt heel eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Twisk

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit Twisk? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort met de gids. Op dit moment kan dat online vele malen sneller. Een paar voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van V. van der Velde woonachtig in Twisk
 • Check het nummer van de Boni of Primera
 • Bekijk het nummer van de Mondhygiënist of Call center uit Twisk
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Twisk

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Medemblik. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1676. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Twisk beslaat uit een aantal buurten: Centrum, Oost, Noord, West, Zuid, Kern
telefoonboek-twisk

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Twisk, wie heeft mij gebeld?

Het ging om een nummer uit de regio Twisk. Natuurlijk wil je weten wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Je kunt denken aan buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je die info hebt. Op die manier spot je snel dit telefoonnummer in Twisk

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0906, 1800, 0909, 0800, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Twisk

Mogelijk heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ontcijferen wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij de tool check je direct gratis de omgekeerde gids in Twisk. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.medemblik.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Man.