Telefoonboek De Weere

Zoek jij naar een telefoonboek van De Weere? Start met de aangegeven gemakkelijke zoekmachine. Zo doorzoekt men snel & eenvoudig alle telefoonnummers, adressen en namen van inwoners uit Opmeer. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Wolters), een zakelijk adres (bijv. Pets Place) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek op een deelgebied als De Weere-noordwest: Beatrixlaan en wellicht 1661. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in De Weere gaat online zo eenvoudig! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Weere

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van een bepaald nummer van een shop of inwoner van De Weere? Een telefoonnummer zoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage kan dat via het internet honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van L. Bos in De Weere
 • Check de contactgegevens van de Coop of De Echte Bakker
 • Achterhaal het tel. nr. van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Register Casemanager in De Weere
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van De Weere

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Opmeer. Heb je niks gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger alle specifieke details die je nodig hebt. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 1661, 1663, 1662. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Zoeken op wijk
De Weere beslaat uit een aantal wijken en buurten: De Weere-noordwest: Beatrixlaan, Dorpsstraat, Oosterboekelweg, Paradijs, Tropweere, De Weere-zuidoost: Driestedenweg 1-5, Pastoor Tetterodestraat 1 en 15, Vekenweg, De Weere-midden: De Hooge Weere, Driestedenweg (lage nummers)
telefoonboek-de-weere

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit De Weere, wie heeft mij gebeld?

Je bent gebeld door een nummer uit De Weere. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De tool start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon volledig in. Voorbeeld zijn straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in wanneer dat bekend is. Zo check jij het snelste een telefoonnummer uit De Weere

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 0906, 0800, 0900, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in De Weere

Het kan voorkomen: dan beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een telefoonnummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de zoektool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit De Weere. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.opmeer.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Maleisië.