Telefoonboek Opperdoes

Op zoek naar het telefoonboek van Opperdoes?Maak dan gebruik van de ontwikkelde gemakkelijke zoekmachine. Hiermee tref je zonder problemen bijna alle namen en nummers in en rondom Medemblik. Begin jouw zoektocht met een naam (denk aan de Graaf), een onderneming (bijv. Cigo) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 1674. Druk op “zoeken”. Het zoekscript gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Opperdoes is zo gepiept! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Opperdoes

Gebeld door een nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het nummer van een huishouden of gezin uit Opperdoes? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Hedendaags werkt dat via een digitale telefoonnummer-database sneller en accurater. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van G. Verbeek met een huis in Opperdoes
 • Zoek het nummer van de Lidl of Hubo
 • Zoek adresgegevens van de Apotheker of Aanbestedingsadviseur in Opperdoes
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Opperdoes

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Medemblik. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo achterhaal je sneller het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 1674. Gebruik deze postcode(s). Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Opperdoes kent een aantal wijken en buurten: Centrum, Oost, Noord, Kern, West, Buitengebied
telefoonboek-opperdoes

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Dit kan zijn een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Opperdoes, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Opperdoes. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Zaken als straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan zoek jij succesvol het telefoonnummer uit Opperdoes

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0840, 0900, 0906, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Opperdoes

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en wens je te ontcijferen wie de persoon is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een compleet nummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids in Opperdoes. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.medemblik.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Malta.