Telefoonboek Waalre

Zoek jij naar een telefoonboek van Waalre? Start met onze praktische zoekmachine. Via deze weg check jij erg simpel tientallen adresgegevens in de buurt van de gemeente Waalre. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Driessen), een firma (bijv. Dirk) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek op een deelgebied als Centrum of juist de postcode, 5581. Klik nu op de zoekknop. Onze tool gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Waalre is niet moeilijk! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Waalre

Een oproep gehad van een vreemd nummer? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Waalre? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog via de gids. Momenteel kan dat via het internet zonder moeite. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van A. Dijkstra uit Waalre
 • Achterhaal het tel. nr. van de The Read Shop of MCD
 • Bekijk het nummer van de Beveiligingsmedewerker of Webdeveloper uit Waalre
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Waalre

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Waalre. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Zoek in het telefoonboek van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5581. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Waalre beslaat uit buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, Kern, Oost, West, Buitengebied
telefoonboek-waalre

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Noord-Brabant

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Waalre, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Waalre. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoektool probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in als je die info hebt. Zo zoek jij het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer uit de gemeente Waalre

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0900, 0840, 0909, 0906, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Waalre

In sommige gevallen beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een compleet nummer kan je ontdekken welke persoon er bij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via de nummerzoeker kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Waalre. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: