Telefoonboek Veldhoven

Een online inkijkje in het telefoonboek van Veldhoven?Maak dan gebruik van deze speciale zoekmachine. Daarmee vind je razendsnel bijna alle (06) nummers en contacten in de buurt van de gemeente Veldhoven. Je kunt beginnen met een naam (bijv. van der Velden), een shop (als EMTÉ) of een nummer of adres in deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Zonderwijk en/of 5505. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Veldhoven stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Veldhoven

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of blief jij een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Veldhoven? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Op dit moment kan dat online een stuk sneller. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van U. van de Velden in Veldhoven
 • Bekijk het nummer van de The Read Shop of De Hypotheker
 • Bekijk het nummer van de Deskundige asbestverwijderaar of Financieel planner in Veldhoven
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Veldhoven

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Veldhoven. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 5505, 5501, 5508, 5504, 5509, 5503, 5506, 5502. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
Veldhoven kent diverse wijken: Zonderwijk, Cobbeek, Heikant, De Kelen, Berkt, Veldhoven-dorp, Pegbroeken, bedrijventerreinen De Run 5000 en hoger, De Polders, Meerveldhoven, d’Ekker, bedrijventerreinen De Run 1000 t/m 4000, t Look, Zeelst
telefoonboek-veldhoven

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Brabant

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Veldhoven, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Veldhoven. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons systeem achterhaalt de persoon die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Details als postcode, straatnaam, huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam indien deze bekend is. Dan spot jij doeltreffende het gezochte telefoonnummer in de gemeente Veldhoven

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 1800, 0840, 0909, 0800, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Veldhoven

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kan je ontrafelen welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van ons systeem krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Veldhoven. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: