Telefoonboek De Heuvel

Op zoek naar het telefoonboek van De Heuvel? Start met de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Via deze weg tref je erg simpel honderden adressen en (mobiele) nummers van personen uit Waalre. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. van Dam), bedrijfsnaam (bijv. Pets Place) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Oost en/of 5581. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in De Heuvel is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Heuvel

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een shop of inwoner van De Heuvel? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger via het dikke telefoonboek. Momenteel kan dat online vele malen sneller. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van O. Huisman in De Heuvel
 • Vind het telefoonnummer van de Hunkemöller of Alphega
 • Bekijk het nummer van de Arts of Enquêtebureau uit De Heuvel
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database De Heuvel

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Waalre. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 5581. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Relevante wijken
De Heuvel kent verschillende wijken: Oost, Kern, West, Buitengebied, Noord, Zuid
Woonplaatsen in de buurt
telefoonboek-de-heuvel

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Brabant

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Beperkte resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit De Heuvel, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving De Heuvel. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Absoluut, vul de contactgegevens helemaal in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Dan spot jij het eenvoudigst het telefoonnummer uit De Heuvel

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0800, 0906, 0840, 0900, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in De Heuvel

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van de nummerzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids uit De Heuvel. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.waalre.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Europeesche.