Telefoonboek Loon

Nummers nodig uit het telefoonboek van Loon? Start met de aangegeven unieke zoekmachine. Daarmee check jij verrassend eenvoudig alle nummers en adressen van huishoudens in Waalre. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan Bosman), bedrijfsnaam (bijv. Nettorama) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek op een deelgebied als Oost of juist de postcode, 5581. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Loon gaat online zo eenvoudig! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Loon

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Loon? Een telefoonnummer zoeken deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van K. de Boer met een woning in Loon
 • Bekijk het nummer van de Deen of Texaco
 • Check de contactgegevens van de Radiotherapeutisch laborant of Ingenieur chemische technologie in Loon
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Loon

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Waalre. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5581. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Loon beslaat uit buurten & wijken: Oost, Kern, West, Buitengebied, Zuid, Noord
telefoonboek-loon

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Loon, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Loon. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Daarmee verkrijg je met succes dit telefoonnummer uit Loon

Welke telefoonnummers zijn gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0840, 1800, 0900, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Loon

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en wens je te ontcijferen wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een telefoonnummer kun je te weten komen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Gebaseerd op het zoekscript krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Loon. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.waalre.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer DSW.