Telefoonboek Valkenswaard

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Valkenswaard? Gebruik onze unieke zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij snel & eenvoudig tientallen (06) nummers en contacten van mensen uit de gemeente Valkenswaard. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. Smeets), een shop (als Tinq) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als zuidoost: Schaapsloop of misschien 5555. Druk op “zoeken”. De tool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Valkenswaard is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Valkenswaard

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Valkenswaard? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Nu kan dat online vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van P. van Doorn woonachtig in Valkenswaard
 • Vind de bereikbaarheid van de Wereldwinkel of Xenos
 • Vind de bereikbaarheid van de Deskundige duiker of Ingenieur levensmiddelentechnologie uit Valkenswaard
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Valkenswaard

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Valkenswaard. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze woonplaats
Postcodes in deze regio: 5555, 5551, 5554, 5553, 5552. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Valkenswaard kent verschillende wijken: zuidoost: Schaapsloop, west: Schepelweijen, Keersopperbeemden, Agnetendal, Brouwershof, zuidwest: centrum, Kerkakkers, Hoge Akkers, Deelhurkse Akkers, noordoost: bomenbuurt, De Kreijenbeek, noordwest: Het Gegraaf, Geenhoven
telefoonboek-valkenswaard

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Noord-Brabant

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Valkenswaard, welke naam hoort erbij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Valkenswaard. Je bent dan benieuwd wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Vanzelfsprekend, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Op basis daarvan spot jij succesvol dit telefoonnummer uit de gemeente Valkenswaard

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 0900, 0906, 0840, 1800, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Valkenswaard

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Geholpen door een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Aan de hand van de zoekmachine check je direct gratis de omgekeerde gids uit Valkenswaard. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: