Telefoonboek Oirschot

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Oirschot?Maak dan gebruik van de speciale zoekfunctie. Hiermee check jij gemakkelijk tientallen nummers en adressen uit de gemeente Oirschot. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn de Haan), een firma (bijv. Hubo) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met ten noorden van het Wilhelminakanaal of ten oosten van de Kempenweg of 5688. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker checkt razendsnel de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Oirschot is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Oirschot

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Oirschot? Het opzoeken van een nummer in deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags doe je dit online sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het (mobiele) nummer van T. Molenaar in Oirschot
 • Zoek het nummer van de Blokker of Karwei
 • Vind de bereikbaarheid van de Optometrist of Projectmanager technische installaties in Oirschot
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Oirschot

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Oirschot. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 5688, 5689. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Oirschot wordt gevormd door verschillende wijken: ten noorden van het Wilhelminakanaal of ten oosten van de Kempenweg, Oirschot-zuid: ten zuiden van het Wilhelminakanaal en ten westen van de Kempenweg
telefoonboek-oirschot

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool bekijk je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Brabant

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Oirschot, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Oirschot. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Zaken als straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Op basis daarvan spot je doeltreffende het beoogde telefoonnummer in de gemeente Oirschot

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0909, 0800, 0900, 1800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Oirschot

Misschien ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een volledig telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Oirschot. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: