Telefoonboek Geldrop-Mierlo

Zoek jij naar een telefoonboek van Geldrop-Mierlo? Ga aan de slag met de ontwikkelde speciale zoekfunctie. Op die manier bekijk jij zonder moeite bijna alle (06) nummers en contacten van mensen in de gemeente Geldrop-Mierlo. Ga aan de slag met met een (achter) naam (zoals van den Velden), een winkel of bedrijf (bijv. Vodafone) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Centrum of een bepaalde postcode, 5661. Druk op “zoeken”. De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Geldrop-Mierlo stelt maar weinig voor! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Geldrop-Mierlo

Gebeld door een onbekend nummer? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Geldrop-Mierlo? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger nog ouderwets met de gids. Dat is veranderd, nu gaat dit online vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van R. de Boer met een woning in Geldrop-Mierlo
 • Vind de bereikbaarheid van de VVV of BENU
 • Ontdek het nummer van de Horecaportier of Informatieanalist uit Geldrop-Mierlo
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Geldrop-Mierlo

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Geldrop-Mierlo. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 5661. Neem deze postcode eventueel mee. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Buurten en wijken
Geldrop-Mierlo wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Centrum, Noord, Kern, Oost, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-geldrop-mierlo

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Brabant

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet gevonden wat je zocht? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Geldrop-Mierlo, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Geldrop-Mierlo. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoeksysteem zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Uiteraard, vul het adres van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee vind jij met succes een telefoonnummer in de gemeente Geldrop-Mierlo

Hoe werken gratis nummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zaken als 0800, 0900, 0909, 0906, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Geldrop-Mierlo

Wellicht heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (net) nummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Het is tamelijk complex. Via de zoektool gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek van Geldrop-Mierlo. Bijvoorbeeld handig bij: