Telefoonboek Heeze-Leende

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Heeze-Leende? Check de ontwikkelde praktische zoekmachine. Zo detecteer jij razendsnel honderden adresgegevens in en rondom de gemeenten Heeze-Leende. Start je zoektocht direct met een achternaam (bijv. Smeets), bedrijfsnaam (bijv. SNS Bank) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en/of 5591. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoektool checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Heeze-Leende is echt heel eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Heeze-Leende

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het (06) nummer van een shop of inwoner van Heeze-Leende? Het opzoeken van een nummer in ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags kan dat via het internet vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Vind het vaste nummer van O. Wolters woonachtig in Heeze-Leende
 • Achterhaal het tel. nr. van de Wereldwinkel of ING
 • Vind de bereikbaarheid van de Arbeids- en organisatiedeskundige of Tuinarchitect uit Heeze-Leende
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Heeze-Leende

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Heeze-Leende. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 5591. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Heeze-Leende is te onderscheiden in diverse wijken: Centrum, Noord, Kern, Oost, West, Zuid
telefoonboek-heeze-leende

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Brabant

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Heeze-Leende, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit Heeze-Leende. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoektool achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam indien deze bekend is. Door hiervan gebruik te maken check jij het eenvoudigst een telefoonnummer uit de gemeente Heeze-Leende

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 0906, 0800, 0840, 1800, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Heeze-Leende

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en wil je weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een telefoonnummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Middels ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Heeze-Leende. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: