Telefoonboek Venray

Zoek jij naar een telefoonboek van Venray? Check onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Via deze weg tref je zonder moeite tientallen namen en nummers in en rondom de gemeenten Venray. Neem als uitgangspunt een voor- of achternaam (bijv. Jacobs), een winkel of bedrijf (bijv. Dekamarkt) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met centrum westelijk van Julianasingel en Venray-west tussen Beekweg en Deurneseweg: Vlakwater en wellicht 5801. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Venray is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Venray

Zie jij een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Venray? Een (06) nummer vinden kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Vandaag de dag gaat dit online vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Achterhaal het nummer van C. van der Horst woonachtig in Venray
 • Bekijk het nummer van de EMTÉ of Nettorama
 • Bekijk contactgegevens van de Logopedist of Communicatie adviseur in Venray
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Venray

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Venray. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 5801, 5804, 5803, 5802. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Venray kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: centrum westelijk van Julianasingel en Venray-west tussen Beekweg en Deurneseweg: Vlakwater, Veltum, Kulut, ten noorden van Beekweg / Noordsingel en ten westen van Nieuwe Maasheseweg: Snakterheide, oost ten noorden van Henri Dunantstraat en ten oosten van Oostsingel / Nieuwe Maasheseweg: Landweert, Sint Antoniusveld, Keizersveld, centrum oostelijk van Julianasingel en ten westen van Oostsingel) en Brukske
Gemeenten in de omgeving
telefoonboek-venray

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je ziet nu alle resultaten op een rij in provincie Limburg

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Venray, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Venray. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee zoek je het gemakkelijkste het telefoonnummer uit de gemeente Venray

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0906, 0900, 0800, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Venray

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten wie de persoon is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ontdekken welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Venray. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: