Telefoonboek Strijensas

Op zoek naar het telefoonboek van Strijensas? Ga aan de slag met onderstaande handige zoekmachine. Daarmee doorzoekt men razendsnel belangrijke telefoonnummers, adressen en namen van personen uit Strijen. Begin altijd je query met een naam (denk aan van den Broek), bedrijf (bijv. Intertoys) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of 3292. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Strijensas is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Strijensas

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Strijensas? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Nu kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van O. Groen met een woning in Strijensas
 • Achterhaal het tel. nr. van de Jan Linders of Tinq
 • Vind het telefoonnummer van de Duikerarts of Projectmanager akoestiek in Strijensas
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Strijensas

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Strijen. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 3292. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
Strijensas bestaat uit velerlei buurtschappen: Centrum, Buitengebied, Zuid, Kern, West, Noord
telefoonboek-strijensas

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Strijensas, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Strijensas. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die eigenaar is van dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Dan verkrijg jij succesvol het verlangde telefoonnummer in Strijensas

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 1800, 0900, 0909, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Strijensas

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een nummer kan je uitvinden wie er bij het nummer hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van onze tool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Strijensas. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.strijen.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Bovag.