Telefoonboek Oudendijk

Nummers nodig uit het telefoonboek van Oudendijk?Maak dan gebruik van onderstaande unieke zoekmachine. Zodoende vind je zonder moeite alle adresgegevens van mensen uit Strijen. Neem als uitgangspunt een voor- of achternaam (bijv. Verbeek), een firma (bijv. Vakgarage) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en wellicht 3291. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Oudendijk is echt heel eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oudendijk

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een shop of inwoner van Oudendijk? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog met de gids. Heden ten dage doe je dit online vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het (mobiele) nummer van S. van der Linden met een woning in Oudendijk
 • Check de contactgegevens van de Zeeman of Zeeman
 • Vind de bereikbaarheid van de Gasmeetkundige of Archeoloog uit Oudendijk
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Oudendijk

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Strijen. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 3291. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Oudendijk onderscheiden we in diverse wijken: Centrum, Buitengebied, Zuid, Kern, Oost, West
telefoonboek-oudendijk

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Oudendijk, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Oudendijk. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon helemaal in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Op basis daarvan zoek je succesvol het gewenste telefoonnummer uit Oudendijk

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0906, 0840, 0909, 0800, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Oudendijk

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij onze tool kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Oudendijk. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.strijen.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer BLG Wonen.