Telefoonboek De Klem

Zoek jij naar een telefoonboek van De Klem?Maak dan gebruik van de aangegeven praktische zoekfunctie. Hiermee tref je erg simpel tientallen contactgegevens in Strijen. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. Blom), een firma (bijv. Etos) of een nummer of adres in deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of eventueel 3291. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in De Klem stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Klem

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of zoek jij info over een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit De Klem? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen met de gids. Momenteel gaat dit online honderd keer sneller. Een paar voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van Fam. Martens in De Klem
 • Check het nummer van de Bike Totaal of H&M
 • Check het nummer van de Interieurarchitect of Branche-organisatie uit De Klem
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van De Klem

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Strijen. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 3291. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
De Klem beslaat uit een aantal buurten: Centrum, Buitengebied, Zuid, West, Noord, Oost
telefoonboek-de-klem

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit De Klem, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving De Klem. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt volledig in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Aan de hand hiervan verkrijg je het gemakkelijkste het telefoonnummer in De Klem

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0800, 0840, 1800, 0906, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in De Klem

Soms heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (net) nummer kan je ontdekken op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de zoekmachine check je direct gratis de omgekeerde gids in De Klem. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.strijen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Besured.