Telefoonboek Steenplaats

Een online inkijkje in het telefoonboek van Steenplaats? Dat kan via de ontwikkelde praktische zoekmachine. Zo vind je supersnel de meeste telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Strijen. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. de Leeuw), een firma (bijv. Dirk) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en de postcode, 3291. Druk op “zoeken”. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Steenplaats kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Steenplaats

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Steenplaats? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van F. Veenstra met een huis in Steenplaats
 • Ontdek het nummer van de Hunkemöller of Esso
 • Vind het telefoonnummer van de Machinist binnenvaart of Webdeveloper in Steenplaats
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Steenplaats

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Strijen. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 3291. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken
Steenplaats kan je onderverdelen in diverse wijken: Centrum, Buitengebied, Zuid, West, Noord, Kern
telefoonboek-steenplaats

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je aan het begin

 2. Wat wil jij weten?

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Analyseer resultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Steenplaats, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Steenplaats. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Vanzelfsprekend, vul daarvoor de postcode van deze persoon volledig in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je deze weet. Op basis daarvan spot je succesvol het benodigde telefoonnummer uit Steenplaats

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 0840, 0906, 1800, 0909, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Steenplaats

Soms ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen wie het is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (net) nummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de zoektool krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Steenplaats. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.strijen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer BeterDichtbij.