Telefoonboek Kooiwijk

Een online inkijkje in het telefoonboek van Kooiwijk? Dat doe je met de hier onderstaande praktische zoekmachine. Op die manier detecteer jij supersnel de meeste telefoonnummers, adressen en namen uit Molenwaard. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als van der Wal), een zakelijk adres (bijv. AutoCrew) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of juist de postcode, 2969. Klik nu op de zoekknop. De telefoonzoeker analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Kooiwijk stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kooiwijk

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een winkel of persoon in Kooiwijk? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Check het tel. nummer van K. de Boer woonachtig in Kooiwijk
 • Zoek het nummer van de AutoCrew of Hans Anders
 • Achterhaal het tel. nr. van de Deskundige springmeester of belastingconsulent uit Kooiwijk
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Kooiwijk

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Molenwaard. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Tevens een optie: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 2969. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Kooiwijk kenmerkt zich door meerdere buurten: Centrum, Zuid, Kern, Oost, Buitengebied, Noord
Plekken in de omgeving
telefoonboek-kooiwijk

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Kooiwijk, wie belde mij?

Je bent gebeld door een nummer uit Kooiwijk. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Daarmee vind je het eenvoudigst dit telefoonnummer in Kooiwijk

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 0909, 1800, 0900, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Kooiwijk

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Aan de hand van onze tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Kooiwijk. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.gemeentemolenwaard.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Yes Telecom.