Telefoonboek Waal

Zoek jij naar een telefoonboek van Waal? Open nu onderstaande speciale zoekmachine. Zo achterhaal je zonder moeite een groot deel van de (06) nummers en contacten van personen uit Molenwaard. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn Vermeulen), bedrijf (bijv. Spar) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum of 2968. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Waal is kinderspel! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Waal

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Waal? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van U. van de Brink met een huis in Waal
 • Check het nummer van de Bakker Bart of Karwei
 • Zoek adresgegevens van de Tuin- en landschapsarchitect of Adviseur corporate finance uit Waal
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Waal

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Molenwaard. Nummer niet gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo vind je sneller de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Zoek in het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2968. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Waal onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Kern, Oost, West, Noord
telefoonboek-waal

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Waal, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Waal. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens volledig in. Voorbeeld zijn postcode, straatnaam, huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer uit Waal

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0840, 0900, 0800, 1800, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Waal

In een ander scenario beschik je over een nummer en moet je achterhalen wie het is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een nummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de tool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Waal. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.gemeentemolenwaard.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Vodafone.