Telefoonboek Langerak

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Langerak? Ga aan de slag met onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Zodoende vind je erg simpel belangrijke nummers en adressen van mensen in Molenwaard. Jij kan starten met een naam (bijv. Verbeek), een winkel of bedrijf (bijv. Kruidvat) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en/of 2967. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Langerak gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Langerak

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Langerak? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Nu gaat dat middels het internet vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van Familie de Vries wonend in Langerak
 • Zoek het nummer van de Primark of MCD
 • Vind de bereikbaarheid van de Apotheker of Asbestinventarisatiebureau in Langerak
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Langerak

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Molenwaard. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Wat ook kan: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Postcodes in deze regio: 2967. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Langerak kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Kern, Oost, Noord, Buitengebied
telefoonboek-langerak

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Langerak, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Langerak. Je bent dan benieuwd wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Vergeet ook niet de voor+ achternaam wanneer dat bekend is. Aan de hand hiervan krijg je doeltreffende een telefoonnummer uit Langerak

Hoe werken gratis nummers en welke kosten geld?

De doorsnee (06) nummers zijn kosteloos te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 1800, 0906, 0900, 0800, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Langerak

Misschien beschik je over een nummer en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van de nummerzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Langerak. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.gemeentemolenwaard.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Truphone.