Telefoonboek Gelkenes

Een online inkijkje in het telefoonboek van Gelkenes? Check deze gemakkelijke zoekmachine. Daarmee detecteer jij verrassend eenvoudig bijna alle adresgegevens van mensen uit Molenwaard. Ga aan de slag met met een (achter) naam (zoals Kuijpers), een onderneming (bijv. Dirk) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en/of 2964. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Gelkenes gaat online zo eenvoudig! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Gelkenes

Gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek jij info over een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Gelkenes? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Hedendaags kan dat via het internet veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Vind het vaste nummer van U. Hermans met een woning in Gelkenes
 • Vind de bereikbaarheid van de Total of T-Mobile
 • Check het nummer van de Logopedist of Ingenieur telematica uit Gelkenes
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Gelkenes

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Molenwaard. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2964. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Gelkenes beslaat uit een aantal buurten: Centrum, Zuid, Buitengebied, Noord, Kern, West
telefoonboek-gelkenes

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze vind je aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Gelkenes, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Gelkenes. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo duidelijk mogelijk in. Denk aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan krijg je met succes het gezochte telefoonnummer in Gelkenes

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je telefoneren met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0909, 0840, 0800, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Gelkenes

Misschien beschik je over een nummer en wil je weten van wie het nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van onze tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Gelkenes. Ideaal bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.gemeentemolenwaard.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Telpa Mobile.