Telefoonboek Puttershoek

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Puttershoek? Open nu onze snelle zoekfunctie. Daarmee doorzoekt men supersnel ontzettend veel telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Binnenmaas. Jij kan starten met een naam (bijv. Postma), bedrijf (bijv. Praxis) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en wellicht 3297. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool gaat aan de slag met zoeken en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Puttershoek gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Puttershoek

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Puttershoek? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Op dit moment kan dat online zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoongids van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Achterhaal het nummer van Familie van der Linden woonachtig in Puttershoek
 • Zoek het nummer van de Lidl of Hema
 • Achterhaal het tel. nr. van de Arbeidshygienist of Webmarketeer uit Puttershoek
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de telefoongids van Puttershoek

Doorzoek nu probleemloos de telefoongids van de gemeente Binnenmaas. Nummer niet gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 3297. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Puttershoek bestaat uit diverse wijken: Centrum, Buitengebied, Zuid, Kern, Noord, Oost
telefoonboek-puttershoek

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Telefoongids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Puttershoek, wie heeft mij gebeld?

Het ging om een nummer uit de regio Puttershoek. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die beschikt over dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens zo accuraat als het kan in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Dan check jij doeltreffende dit telefoonnummer in Puttershoek

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren uit jouw (gratis) belbundel. Voor adviesnummers zoals 1800, 0900, 0909, 0906, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Puttershoek

Soms heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (06) nummer kan je ontdekken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de zoektool check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek van Puttershoek. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.binnenmaas.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer C4Me.