Telefoonboek Smitshoek

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Smitshoek? Gebruik de unieke zoekfunctie. Via deze weg doorzoekt men erg simpel tientallen adressen en (mobiele) nummers van mensen uit Barendrecht. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. Smeets), een shop (als Dekamarkt) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en de postcode, 2993. Druk op “zoeken”. Het zoekscript gaat door het telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Smitshoek kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Smitshoek

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een voor jou onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar het nummer van een zaak of bewoner in Smitshoek? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van D. Meyer woonachtig in Smitshoek
 • Check het nummer van de Karwei of Intertoys
 • Bekijk het nummer van de Pedicure of Systeembeheerder uit Smitshoek
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Smitshoek

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Barendrecht. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2993. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Relevante wijken
Smitshoek onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, Kern, Noord, Oost, Buitengebied
Dorpen in de omgeving
telefoonboek-smitshoek

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Zuid-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Smitshoek, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Smitshoek. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Daarmee verkrijg jij het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer in Smitshoek

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zaken als 0909, 0906, 0800, 0900, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Smitshoek

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (06) nummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek in Smitshoek. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.barendrecht.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Fieber.