Telefoonboek Zwet

Zoek jij naar een telefoonboek van Zwet? Start met onze praktische zoekfunctie. Via deze werkwijze zoek je supersnel veel (06) nummers en contacten van inwoners uit Ridderkerk. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld van Leeuwen), een winkel of bedrijf (bijv. Total) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum en wellicht 2988. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Zwet gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zwet

Vandaag gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of zoek je een bereikbaar nummer van een firma of familie uit Zwet? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden met de gids. Hedendaags werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van V. de Bruijn uit Zwet
 • Ontdek het nummer van de C&A of Dirk
 • Vind het telefoonnummer van de Bedrijfsbeveiliger of Organisatie adviseur in Zwet
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Zwet

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Ridderkerk. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek dan op andere combinaties. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Check de gids van een plaats in de buurt.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2988. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Zwet wordt gevormd door buurtschappen en kernen: Centrum, Zuid, Kern, Noord, Buitengebied, Oost
telefoonboek-zwet

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Zwet, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Zwet. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken vind jij doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit Zwet

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0840, 0906, 0800, 1800, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Zwet

Het is mogelijk: dan beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je uitvinden wie de “eigenaar” is van het nummer. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de zoektool krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Zwet. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.ridderkerk.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Eilie.