Telefoonboek Bolnes

Op zoek naar het telefoonboek van Bolnes? Start met deze unieke zoekmachine. Via deze werkwijze bekijk jij razendsnel honderden (06) nummers en contacten van huishoudens in Ridderkerk. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Molenaar), een shop (als De Echte Bakker) of probeer een straatnaam of postcode. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum en/of 2987. Druk nu gewoon op de paarse knop De tool gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Bolnes is zo gepiept! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Bolnes

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Bolnes? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen aan de hand van de gids. Hedendaags werkt dat via een digitale telefoonnummer-database sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van T. van Vliet uit Bolnes
 • Zoek het nummer van de Zeeman of SNS Bank
 • Bekijk het nummer van de Radiotherapeutisch laborant of Mediator in Bolnes
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Bolnes

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Ridderkerk. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Zoek in het telefoonboek van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 2987. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Bolnes onderscheiden we in een aantal buurten: Centrum, Zuid, Kern, Buitengebied, Oost, West
telefoonboek-bolnes

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool bekijk je aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen hits? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Bolnes, wie probeert mij te bellen?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Bolnes. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, vul de contactgegevens zo duidelijk mogelijk in. Denk aan postcode en toevoegingen (straat). Vul ook de naam in wanneer dat bekend is. Zo vind je snel een telefoonnummer uit Bolnes

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 0800, 0900, 1800, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Bolnes

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten wie jou heeft gebeld. Misschien na een onduidelijk gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Middels de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Bolnes. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.ridderkerk.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Cargofone.