Telefoonboek Oude Molen

Op zoek naar het telefoonboek van Oude Molen? Start met de hier onderstaande speciale zoekfunctie. Via deze werkwijze achterhaal je verrassend eenvoudig de meeste contactgegevens van inwoners uit Ridderkerk. Start je zoektocht direct met een achternaam (bijv. van Veen), een firma (bijv. Vakantieexperts) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Centrum of een bepaalde postcode, 2986. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Oude Molen gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oude Molen

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een firma of familie uit Oude Molen? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger via de gids. Vandaag de dag doe je dit online veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van K. van der Berg met een woning in Oude Molen
 • Check het nummer van de De Hypotheker of Trekpleister
 • Achterhaal het tel. nr. van de Volmatroos of Ingenieur biomedische technologie uit Oude Molen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Oude Molen

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Ridderkerk. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 2986. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Oude Molen wordt gevormd door velerlei buurtschappen: Centrum, Zuid, Kern, Buitengebied, Oost, Noord
telefoonboek-oude-molen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zuid-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Oude Molen, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Oude Molen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine achterhaalt de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Voorbeeld zijn straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Dan krijg je met succes het begeerde telefoonnummer uit Oude Molen

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0900, 1800, 0840, 0906, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Oude Molen

Soms heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met enkel een compleet nummer kun je opzoeken welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van onze tool kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Oude Molen. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.ridderkerk.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek BudgetPhone.