Telefoonboek Zwaantje

Zoek jij naar een telefoonboek van Zwaantje? Open nu de handige zoekfunctie. Op die manier check jij zonder moeite de meeste namen en nummers uit Ridderkerk. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Peters), een onderneming (bijv. Pets Place) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of misschien 2988. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Zwaantje kan iedereen! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zwaantje

Ben je gebeld dooreen telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Zwaantje? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • VInd het telefoonnummer van Mevr. Brouwer uit Zwaantje
 • Check het nummer van de EMTÉ of Shell
 • Bekijk het nummer van de Architect of Bedrijfsarts uit Zwaantje
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Zwaantje

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Ridderkerk. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 2988. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Relevante wijken
Zwaantje wordt gevormd door verschillende wijken: Centrum, Zuid, Kern, Noord, Buitengebied, West
telefoonboek-zwaantje

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Zwaantje, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Zwaantje. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Op basis daarvan krijg je doeltreffende het gewenste telefoonnummer in Zwaantje

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 0906, 1800, 0840, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Zwaantje

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een compleet nummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door middel van de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids uit Zwaantje. Ideaal bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.ridderkerk.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Dirk Mobiel.