Telefoonboek Carnisse

Op zoek naar het telefoonboek van Carnisse? Dat kan via de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Zo achterhaal je verrassend eenvoudig honderden adresgegevens van mensen in Barendrecht. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als de Wit), bedrijf (bijv. DA) of een nummer of adres in deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of eventueel 2993. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Carnisse stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Carnisse

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een firma of familie uit Carnisse? Een (mobiel) nummer zoeken kon vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van J. de Bruijn woonachtig in Carnisse
 • Vind het telefoonnummer van de Beter Horen of Hoogvliet
 • Vind de bereikbaarheid van de Apotheker of Accountant (RA/AA) in Carnisse
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Carnisse

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Barendrecht. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 2993. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
Carnisse onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Centrum, Zuid, Kern, Noord, West, Oost
telefoonboek-carnisse

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Carnisse, wie probeert mij te bellen?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Carnisse. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan vind jij snel het gewenste telefoonnummer uit Carnisse

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0800, 0909, 0900, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Carnisse

Mogelijk beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kan je ontdekken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de tool kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Carnisse. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.barendrecht.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Galaxy Business Networks.