Telefoonboek Terneuzen

Op zoek naar het telefoonboek van Terneuzen? Dat kan via deze snelle zoekmachine. Zo vind je zonder moeite veel adresgegevens in en rondom de gemeenten Terneuzen. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn Willems), een winkel of bedrijf (bijv. Bruna) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals centrum en de postcode, 4531. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Terneuzen is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Terneuzen

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd telefoonnummer? Of zoek je het nummer van een huishouden of gezin uit Terneuzen? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger via het dikke telefoonboek. Nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van I. Jonker met een woning in Terneuzen
 • Check het nummer van de OP=OP Voordeelshop of Boni
 • Zoek adresgegevens van de Geld- en waardetransporteur of Marketing adviesbureau in Terneuzen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Terneuzen

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Terneuzen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 4531, 4535, 4538, 4533, 4537, 4532, 4536. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Terneuzen onderscheiden we in buurten & wijken: centrum, Schependijk, Java (Oostelijk Bolwerk), Katspolder (=zeeheldenbuurt), Zeldenrust en De Kraag (=rivierenbuurt), Sint Annapolder, Noorderdokken, Hughersluys, Driewegen, industrieterrein Zevenaar, Vogelbuurt, Vlinderbuurt, Edelstenenbuurt, omgeving Axelsestraat (bloemen- en bomenbuurt), Oude Vaart, Serlippenspolder, Natuurkundigenbuurt, Oudelandse Hoeve en Zuidpolder (=componistenwijk)
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-terneuzen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je checkt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zeeland

 5. Nogmaals zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Terneuzen, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Terneuzen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoeksysteem achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Daarmee verkrijg jij het gemakkelijkste het begeerde telefoonnummer in de gemeente Terneuzen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 0906, 0800, 0840, 1800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Terneuzen

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een telefoonnummer kan je ontdekken van wie het nummer is. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Aan de hand van de zoekmachine check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Terneuzen. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: