Telefoonboek Spaarndam

Op zoek naar het telefoonboek van Spaarndam? Gebruik deze gemakkelijke zoekmachine. Zodoende bekijk jij gemakkelijk tientallen adresgegevens van inwoners uit Haarlem. Jij kan starten met een naam (denk aan van Veen), bedrijf (bijv. Poiesz) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum en wellicht 2063. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Spaarndam is niet moeilijk! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Spaarndam

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je het telefoonnummer van een shop of inwoner van Spaarndam? Een telefoonnummer zoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment kan dat via het internet een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van Fam. Smits uit Spaarndam
 • Achterhaal het tel. nr. van de Terstal of Deen
 • Bekijk het nummer van de Apotheker of Advocaat stagiair met buitenpatroon uit Spaarndam
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Spaarndam

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Haarlem. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Ook mogelijk: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 2063, 2064. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Spaarndam beslaat uit velerlei buurtschappen: Centrum, West, Noord, Oost, Kern, Buitengebied
telefoonboek-spaarndam

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Spaarndam, welke naam hoort erbij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Spaarndam. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan vind je doeltreffende het beoogde telefoonnummer uit Spaarndam

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0800, 0900, 0909, 0906, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Spaarndam

Soms ben je meerdere keren gebeld en wil je weten wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met alleen maar een telefoonnummer kan je uitzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek uit Spaarndam. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op https://www.haarlem.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Curacao.