Telefoonboek Overveen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Overveen?Maak dan gebruik van de aangegeven speciale zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij razendsnel een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens van mensen in Bloemendaal. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn Schipper), een firma (bijv. Gamma) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of juist de postcode, 2051. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Overveen is zo gepiept! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Overveen

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het telefoonnummer van een winkel of persoon in Overveen? Een (06) nummer vinden ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Hedendaags gaat dat middels het internet 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van O. van de Veen uit Overveen
 • Achterhaal het tel. nr. van de Coop of Kruidvat
 • Achterhaal het tel. nr. van de Veiligheidskundige of Adviseur overheid in Overveen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Overveen

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Bloemendaal. Heb je niks gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller de gegevens die jij zoekt. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 2051. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken
Overveen kan je onderverdelen in meerdere buurten: Centrum, West, Noord, Oost, Kern, Zuid
telefoonboek-overveen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Holland

 5. Andere zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Overveen, wie heeft mij gebeld?

Het ging om een nummer uit de regio Overveen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Zaken als postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Aan de hand hiervan spot je doeltreffende het telefoonnummer in Overveen

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0909, 0840, 0800, 0900, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Overveen

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en wens je te ontcijferen wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een compleet nummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek uit Overveen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.bloemendaal.nl/home.html
 • Ook interessant: Telefoonboek Cuba.