Telefoonboek Roosendaal

Op zoek naar het telefoonboek van Roosendaal? Gebruik deze gemakkelijke zoekmachine. Zo bekijk jij supersnel alle namen en nummers in de buurt van de gemeente Roosendaal. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld van der Heijden), een onderneming (bijv. Coop) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals bedrijventerrein Borchwerf-noord of eventueel 4704. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het systeem gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Roosendaal stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Roosendaal

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek jij info over een bepaald nummer van een winkel of persoon in Roosendaal? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van R. van den Brink met een woning in Roosendaal
 • Check het nummer van de Spar of Hubo
 • Check de contactgegevens van de Ergotherapeut of Ingenieur op het gebied van technische installaties uit Roosendaal
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Roosendaal

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Roosendaal. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Tevens een optie: Open het online telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 4704, 4707, 4703, 4706, 4702, 4705, 4701, 4708. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Roosendaal kan je onderverdelen in verschillende wijken: bedrijventerrein Borchwerf-noord, Kroeven, Langdonk, Tolberg-oost (ten oosten van de spoorlijn naar Antwerpen), Westrand, bedrijventerrein Borchwerf-zuid, Kortendijk, De Landerije, Laagveld, bedrijventerrein Majoppeveld-zuid, Burgerhout, Kalsdonk, bedrijventerrein Majoppeveld-noord, omgeving sportcomplex Red Band, centrum (gebied binnen de ring), Hulsdonk, Tolberg-west (ten westen van de spoorlijn naar Antwerpen), Weihoek, bedrijventerrein Vijfhuizenberg
telefoonboek-roosendaal

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle resultaten op een rij in provincie Noord-Brabant

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Roosendaal, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Roosendaal. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Onder ander de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Zo verkrijg je met succes het verlangde telefoonnummer uit de gemeente Roosendaal

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De vaste en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0906, 0909, 0900, 1800, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Roosendaal

Wellicht beschik je over een nummer en ben je benieuwd van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via de nummerzoeker kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Roosendaal. Bijvoorbeeld handig bij: