Telefoonboek Steenbergen

Nummers nodig uit het telefoonboek van Steenbergen? Open nu onze gemakkelijke zoekmachine. Via deze werkwijze doorzoekt men zonder problemen veel nummers en adressen van personen uit de gemeente Steenbergen. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. van der Ven), een zaak (zoals McDonald’s) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals overig Steenbergen en wellicht 4651. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Steenbergen stelt maar weinig voor! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Steenbergen

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het (vaste) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Steenbergen? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger via het dikke telefoonboek. Heden ten dage gaat dat middels het internet sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van J. van der Ven in Steenbergen
 • Ontdek het nummer van de Jan Linders of Tango
 • Vind het telefoonnummer van de Interieurarchitect of Financieel planner uit Steenbergen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Steenbergen

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Steenbergen. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 4651, 4652. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken en buurten
Steenbergen kenmerkt zich door verschillende wijken: overig Steenbergen, Piet Stoffelenstraat, Plein 40-45, Jan de Preestraat, Koos Veraartstraat, Buiten de Veste
telefoonboek-steenbergen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat hier

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Steenbergen, wie belde mij?

Je bent gebeld door een nummer uit Steenbergen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op die manier verkrijg jij het eenvoudigst dit telefoonnummer uit de gemeente Steenbergen

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 1800, 0900, 0909, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Steenbergen

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen wie jou heeft gebeld. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je uitvinden wie er bij het nummer hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van de zoektool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids van Steenbergen. Andersom zoeken is handig bij situaties als: