Telefoonboek Bergen op Zoom

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Bergen op Zoom? Ga aan de slag met de speciale zoekmachine. Zo bekijk jij zonder moeite honderden telefoonnummers, adressen en namen van inwoners uit de gemeente Bergen op Zoom. Begin altijd je query met een (voor) naam (als de Leeuw), een zakelijk adres (bijv. Tamoil) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook zoeken op een wijk als Augustapolder aan weerszijden van de Markiezaatsweg of juist de postcode, 4616. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Bergen op Zoom is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Bergen op Zoom

Een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of blief jij een (mobiele) telefoonnummer van een winkel of persoon in Bergen op Zoom? Een (06) nummer vinden ging jaren geleden nog met de gids. Tegenwoordig doe je dit online honderd keer sneller. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Vind het vaste nummer van E. van den Brink in Bergen op Zoom
 • Bekijk het nummer van de Xenos of Hoogvliet
 • Bekijk contactgegevens van de Personal Coach of Ingenieur bouwkunde Burgerlijke en utiliteitsbouw in Bergen op Zoom
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Bergen op Zoom

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Bergen op Zoom. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 4616, 4612, 4622, 4615, 4625, 4611, 4621, 4614, 4624, 4617, 4613, 4623. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Relevante wijken
Bergen op Zoom beslaat uit verschillende wijken: Augustapolder aan weerszijden van de Markiezaatsweg, Binnenbandijk, Havenkwartier, De Lage Meren, Zeekant, Langeweg, Nieuw Borgvliet, centrum, Gageldonk-west, Meilust, Warande, Bergse Plaat, Noordgeest, Gageldonk-oost
Gemeenten in de regio
telefoonboek-bergen-op-zoom

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet gevonden wat je zocht? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Bergen op Zoom, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Bergen op Zoom. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Daarmee vind jij het eenvoudigst het telefoonnummer uit de gemeente Bergen op Zoom

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0900, 0909, 0906, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Bergen op Zoom

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Op basis van een (vast) telefoonnummer kan je uitzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Bergen op Zoom. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: