Telefoonboek Wolvega

Nummers nodig uit het telefoonboek van Wolvega? Gebruik de aangegeven praktische zoekfunctie. Hiermee vind je verrassend eenvoudig alle telefoonnummers, adressen en namen van mensen in Weststellingwerf. Neem als uitgangspunt een (achter) naam (zoals van der Ven), een zakelijk adres (bijv. Terstal) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als woonwijk noordoostelijk van het station (Dekenbuurt of 8471. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Wolvega stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wolvega

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een onderneming of man / vrouw uit Wolvega? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van U. Koning in Wolvega
 • Achterhaal het tel. nr. van de Schooneberg of De Hypotheekshop
 • Vind de bereikbaarheid van de Volmatroos of Clinical research consultant uit Wolvega
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Wolvega

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Weststellingwerf. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 8471, 8472. Gebruik deze postcode(s). Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Wolvega wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: woonwijk noordoostelijk van het station (Dekenbuurt, Vlinderbuurt), Wolvega-centrum m.u.v. noordoostelijke woonwijk
telefoonboek-wolvega

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Wolvega, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Wolvega. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Het systeem achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Je kunt denken aan adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Op die manier krijg je succesvol het verlangde telefoonnummer in Wolvega

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0909, 1800, 0900, 0800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Wolvega

Misschien heb jij een belangrijk gesprek gehad en wil je weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een nummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels het zoekscript kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Wolvega. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.weststellingwerf.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Slowakije.