Telefoonboek Sassenheim

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Sassenheim?Maak dan gebruik van de ontwikkelde eenvoudige zoekmachine. Daarmee doorzoekt men supersnel ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens uit Teylingen. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als de Vos), bedrijfsnaam (bijv. Profile) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. centrum of eventueel 2171. Tik nu op de knop “zoeken”. De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Sassenheim gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Sassenheim

Vandaag gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of zoek je het nummer van een huishouden of gezin uit Sassenheim? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger via het dikke telefoonboek. Momenteel kan dat online veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van G. de Koning wonend in Sassenheim
 • Vind het telefoonnummer van de Kruidvat of Gall & Gall
 • Achterhaal het tel. nr. van de Verpleegkundige of Scanning consultant in Sassenheim
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Sassenheim

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Teylingen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 2171, 2172. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Sassenheim kenmerkt zich door meerdere buurten: centrum, Wasbeek, Postwijk, Oranjebuurt, omgeving Rijksstraatweg en Hoofdstraat, Klinkenberg, ten zuidoosten van de Parklaan: De Kooi, Mennepark, Horsten, De Hoves
telefoonboek-sassenheim

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Sassenheim, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Sassenheim. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoektool gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Natuurlijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam indien deze bekend is. Op basis daarvan zoek je snel dit telefoonnummer in Sassenheim

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De doorsnee (06) nummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor adviesnummers zoals 0909, 0900, 1800, 0840, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Sassenheim

Wellicht heb je een gemiste oproep en ben je benieuwd van wie jij een gesprek hebt gemist. Het kan gaat om een gemist oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een (net) nummer kan je uitvinden wie de “eigenaar” is van het nummer. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek van Sassenheim. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.teylingen.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Ghana.