Telefoonboek Leerdam

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Leerdam? Start met de hier onderstaande speciale zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij supersnel een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen in de gemeente Leerdam. Ga aan de slag met met een naam (bijv. Gerritsen), een shop (als Specsavesr) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Leerdam-zuidwest: ten zuiden van de spoorlijn of juist de postcode, 4142. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoektool doorzoekt het digitale telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Leerdam is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Leerdam

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Leerdam? Contactgegevens opzoeken ging voorheen nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dat online vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van J. Peeters woonachtig in Leerdam
 • Vind het telefoonnummer van de D-Reizen of DIO
 • Zoek het nummer van de Machinist binnenvaart of Stedenbouwkundige in Leerdam
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Leerdam

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Leerdam. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 4142, 4141, 4143. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Leerdam bestaat uit diverse wijken: Leerdam-zuidwest: ten zuiden van de spoorlijn, omgeving Tiendweg, Leerdam-zuidoost: ten zuiden van de spoorlijn, omgeving Leerdamseweg N327, Leerdam-noord: ten noorden van de spoorlijn
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-leerdam

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Zoek opnieuw

  Jij kan direct de informatie toepassen. Beperkte resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Leerdam, wie probeert mij te bellen?

Het gaat om een nummer uit Leerdam. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Hiermee verkrijg je het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer uit de gemeente Leerdam

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0900, 1800, 0909, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Leerdam

Soms heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie er naar jou gebeld heeft. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een compleet nummer kan je uitvinden wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Via ons systeem check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek uit Leerdam. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: