Telefoonboek Buren

Een online inkijkje in het telefoonboek van Buren? Check de hier onderstaande snelle zoekmachine. Zo bekijk jij zonder moeite veel adressen en (mobiele) nummers in de buurt van de gemeente Buren. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn van de Pol), een onderneming (bijv. Avia) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek op een deelgebied als Centrum of 4116. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Buren is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Buren

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een onbekend nummer? Of wil je details van een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Buren? Contactgegevens opzoeken ging vroeger via de gids. Nu kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van A. de Vries in Buren
 • Check de contactgegevens van de McDonald’s of Profile
 • Zoek adresgegevens van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of Ingenieur materiaalkunde in Buren
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Buren

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Buren. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 4116. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Buren kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Centrum, Noord, Zuid, West, Oost, Kern
telefoonboek-buren

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool bekijk je even hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Gelderland

 5. Nog een keer zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Buren, wie was het?

Het gaat om een nummer uit Buren. Natuurlijk wil je weten wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoeksysteem probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dat is een optie, voer hiervoor de (woon) gegevens helemaal in. Voorbeeld zijn adres, postcode en huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam indien deze bekend is. Dan check jij succesvol het gewenste telefoonnummer uit de gemeente Buren

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 0909, 0900, 0840, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Buren

Het is mogelijk: dan is je telefoon diverse malen gebeld en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een nummer kan je uitdokteren wiens naam hierbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek van Buren. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: