Telefoonboek Magele

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Magele? Dat kan via de aangegeven unieke zoekfunctie. Zodoende zoek je gemakkelijk bijna alle telefoonnummers, adressen en namen van mensen in Twenterand. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. Timmermans), een zakelijk adres (bijv. Jumbo) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of een bepaalde postcode, 7683. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Magele gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Magele

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een zaak of bewoner in Magele? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger met de gouden gids. Nu kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van G. Koster woonachtig in Magele
 • Zoek het nummer van de BP of Action
 • Bekijk het nummer van de Gezel zeevisvaart of Arbiter uit Magele
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de telefoongids van Magele

Doorzoek nu eenvoudig het telefoonboek van gemeente Twenterand. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7683. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Magele kent verschillende wijken: Buitengebied, Centrum, Zuid, West, Oost, Kern
Plaatsen in de regio
telefoonboek-magele

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool staat bovenaan de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Telefoongids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Magele, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Magele. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt helemaal in. Informatie zoals postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Hiermee spot je doeltreffende het gezochte telefoonnummer uit Magele

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers zijn kosteloos te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 1800, 0840, 0906, 0909, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Magele

Soms beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Geholpen door een (net) nummer kan je achterhalen op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde telefoongids in Magele. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.twenterand.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer ABN AMRO.